Kthehu lart

Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim GazetaExpress

KEDS përmes një komunikate për media ka njoftuar se gjatë ditëve në vijim do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione.

Komunikata e plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 20.11.2017 në TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Mramor-Slivovë  (Kodi: 10014001) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe  Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i një shtylle të drurit në fshatin Slivovë.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 21.11.2017 në NS 35/10 kV Drenas do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Gllobari  (Kodi: 16021008) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatova, Gllanasella dhe Dobrosheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni i LP 10 kV.

2.

Më 21.11.2017 në TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Nr.29 Kfor Kosovafilmi  (Kodi: 12000025 prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: KFOR-i

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 21.11.2017 në TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Nr.7 Qendra Sportive (Kodi: 12000026) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pallati i Rinisë, Pallati i ish- Rilindjes.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 21.11.2017 në TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Nr.3 Komuna e Re (Kodi: 12000027) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Arbëria, Tregtia, Al Trade, Arbëria Com, Dumnica Group dhe Ahmet Hyseni.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

5.

Më 21.11.2017 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV j5 Bardhosh (Kodi: 13000001) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

6.

Më 21.11.2017 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV j6 Rezervaret- KFOR (Kodi: 13000002) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhoshi dhe  Bërnica e Ulët, Barilevë Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët,”Kuvilab” private, Rub Shpk-Samir Rexha, ndriçimi publik për autostradë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 21.11.2017 në TS 35/10 KV Lipjan do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Drejtimi "Sllovia" (Kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë,Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i  LP, ndërrim shtyllash dhe  izolatorëve.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 20.11.2017 në TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Gjakova III (Kodi: 81083016) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.

Arsyeja e ndërprerjes: Selektimi i kabllos 10 kV dhe energjizimi i TS të ri në të njejtën dalje.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 21.11.2017 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Bistrazhini (Kodi: 81000005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë),

Arsyeja e ndërprerjes: Terheqeja e perqueseve TM dhe rregullimi I shtylles TM ne Marosh.

2.

Më 21.11.2017 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Opterusha (Kodi: 82000010) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoqishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Verifikimi dhe shtim i vajit nëper TS 10/04 kV.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 21.11.2017 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevcë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave të tensionit të lartë.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 18.11.2017 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Strellci  (Kodi: 53000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq, Lebushë, Strellc i Epërm dhe i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdimi me projektin për ngritjen e shtyllave të TM dhe shtyllave të TU që vijnë poshtë linjave të TM.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 20.11.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Mamusha  (Kodi: 32000006) prej orës 11:00 – 11:30 dhe 15:00 – 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët dhe bizneset: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanëve të TS.2 Mamushë

2.

Më 21.11.2017 në TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Pirana  (Kodi: 30034008) prej orës 11:00 – 11:30 dhe 15:00 – 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati Piranë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanëve të TS.2 Piranë.

    Data: 17 Nentor 2017 17:07
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera