Kthehu lart

Sot, ditë pushimi në Gjakovë (Dokument)

Sot, ditë pushimi në Gjakovë (Dokument) GazetaExpress

Kryetari i komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, ka marrë vendim që 14 Qershorin, Ditën e Çlirimit të Gjakovës, ta shpallë ditë pushimi.

Ky pushim vlen për të gjitha institucionet lokale dhe ato arsimore në komunën e Gjakovës.

Sipas dokumentit në faqen zyrtare të komunës së Gjakovës, Gjini ka marrë këtë vendim duke pasur për bazë Ligjin për Vetëqeverisje Lokale.


    Data: 14 Qershor 2018 09:26
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera