Kthehu lart

Shikojeni se si balancohet shtrati i pacientëve në QKUK

Shikojeni se si balancohet shtrati i pacientëve në QKUK GazetaExpress

Modifikimet në shtretër dhe pajisje të tjera mjekësore në QKUK janë të shpeshta. Kjo për shkak të mungesës së infrastrukturës dhe vjetërsimit të pajisjeve që gjenden në qendrën më të madhe shëndetësore në Kosovë.

Kushtet në klinikën e ortopedisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, sipas pacientëve, por edhe vetë profesionistëve shëndetësorë, nuk janë aspak të mira. Aty mungojnë barna e material shpenzues, derisa cilësia e shërbimeve lë për të dëshiruar, shkruan Express.

Shtretërit në këtë klinikë janë të prishur. Aty pacientët por edhe vet stafi mjekësorë përpiqen që të bëjnë modifikime në mënyrë që të kalojnë sa me lehtë kohën e shërimit.

    Data: 14 Janar 2018 11:33
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera