Kthehu lart

Risi në KFC

Risi në KFC GazetaExpress

KFC do të sjell produkt të ri në gamën e produkteve të saja në javët në vijim.

Detaje tjera rreth produktit te ri ende nuk janë zbuluar, përveç asaj se ky produkt do të merr pjesë në sektorin e sandviqëve dhe burgerëve në meny’në e KFC’s, do të jetë super i lirë dhe i kapshëm për te gjithë.

#KFC #KOSOVA #GISHTATMILEPI


    Data: 23 Janar 2018 17:06
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera