Kthehu lart

Momenti kur Anton Çuni kërkon llogari nga Xhavit Haliti tek ulësja e tij

Momenti kur Anton Çuni kërkon llogari nga Xhavit Haliti tek ulësja e tij GazetaExpress

Një debat mes Xhavit Halitit dhe Anton Çunit tërhoqi vëmendjen në fillim të seancës së sotme parlamente

Pas disa replikave, kryesuesi i seancës, Xhavit Haliti, vendosi të mos i japë replikën e radhës deputetit të LDK-së.

Për këtë, ai iu afrua fizikisht atij duke kërkuar sqarime shtesë.

Pas tyre, u afruan edhe deputetët tjerë duke shmangur ndonjë incident të mundshëm.
    Data: 17 Prill 2018 12:06
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera