Kthehu lart

Merr "Bucket Meal" përfito falas kafe, akullore ose "Hot wings"

Merr "Bucket Meal" përfito falas kafe, akullore ose "Hot wings" GazetaExpress

Nuk ka dyshim se koha e ushqimit është pjesa më e rëndësishme e ditës, shpeshherë jemi të kufizuar nga ajo se çfarë mund të marrim për të ngrënë në një ditë specifike. Kemi fatin që vendi ynë po zhvillohet dita ditës dhe ka aftësinë dhe tregun të jetë pjesë e brendeve botërore të cilat ofrojnë mundësi të shumta në fushën e industrisë së ushqimit.

Një nga këto brende është franshiza KFC e cila tash 1 vjet vepron edhe në Kosovë. Në KFC mund të gjeni shumëllojshmëri te zgjedhjeve ushqimore, por çfarë i veçon restorantet KFC nga tjerët është aftësia që t’i bashkoj grupet e ndryshme së bashku në kohën e ushqimit. 

Një ndër kategoritë më të famshme të KFC’së janë “Buckets” me të cilën klientët kanë mundësinë të ushqehen në grupe prej 2 ose 4 personave në një menu ku kursejnë para dhe socializohen me të dashurit e tyre në kohën e ushqimit. 

KFC momentalisht ka ofertë aktive ku çdo klient që merr “Bucket Meal” për 2 persona merr falas:

·         2 Kafe ose

·         2 Akullore ose

·         2 x 2 hot wings.

Si dhe çdo klient që merr “Bucket Meal” për 4 persona merr falas:

·         4 Kafe ose

·         4 Akullore

·         4 x 2 hot wings.

#kfc #kosova #gishtatmilepi

Artikull i sponsorizuar

    Data: 13 Shtator 2017 13:38
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera