Kthehu lart

Lista e kandidatëve të Nismës për deputetë

GazetaExpress

Nisma, që është në koalicion me PDK-në dhe AAK-në ka publikuar listën e kandidatëve për deputetë.

Këta janë kandidatët e Nismës:

Fatmir Limaj,

Bilall Sherifi ,

Zafir Berisha,

Bajram Hasani,

Enver Hoti,

Haxhi Shala,

Muharrem Kuçi,

Milaim Zeka,

Isa Xhemajli ,

Besim Shyti ,

Valdete Bajrami,

lbulena Balaj,

Violeta Demaj,

Anita Mulolli dhe

Manuela Koni

    Data: 20 Maj 2017 00:23
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera