Kthehu lart

Kjo grua vdiq dhe u rikthye në jetë, tani ka një mesazh për njerëzimin

Kjo grua vdiq dhe u rikthye në jetë, tani ka një mesazh për njerëzimin GazetaExpress

Doktorët i kishin dhënë Anita Moorjanit vetëm disa orë jetë kur kishte arritur në spital duke qenë në komë në mëngjesin e 2 shkurtit, 2006.

Në pamundësi për të lëvizur si pasojë e kancerit që kishte shkatërruar trupin e saj për rreth katër vjet, Anita hyri në një tjetër dimension, ku përjetoi qartësi madhështore dhe ku kuptoi jetën e saj dhe qëllimin e saj në këtë Tokë.

Asaj iu dha mundësia që të zgjidhte se a dëshiron të kthehet në jetë ose jo, dhe zgjodhi të kthehej në jetë kur kuptoi se “parajsa” është një gjendje dhe jo një vend.

Kjo më pas rezultoi në një shërim të plotë të shëndetit të saj. Historia e saj e vërtetë do t’jua ndryshojë mendimet rreth vetes tuaj, qëllimit tuaj në Tokë, shëndetit, marrëdhënies dhe jetës tuaj!

Duke folur për ‘Ted Talk’, ajo tregoi historinë e saj të pabesueshme. Dëgjojeni atë më poshtë në YouTube, ku mund t’i përdorni edhe titrat anglisht për ta kuptuar më lehtë:

    Data: 15 Nentor 2017 07:16
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera