Kthehu lart

Gashi flet për ndërmjetësimin me familjen Rugova

Gashi flet për ndërmjetësimin me familjen Rugova GazetaExpress

Asgjë të fshehtë nuk kishte në takimet mes familjes Rugova dhe tashmë kryeministrit Haradinaj. Një ndër ndërmjetësuesit e këtyre takimeve, sot zëvendëskryeministër dhe ministër i Diasporës, Dardan Gashi ka thënë se takimet ishin publike.

Në mënyrë të pjesshme, familja Rugova ndihmoj në bërjen e Kadri Veselit kryetar të Kuvendit duke votuar për shtyerje të seancës.

“Nuk kemi has në kuptim të madh me LDK-në në përgjithësi, LDK nuk ka pasur problem me Haradinajn por me pjesën tjetër të koalicionit. Edhe atë ditë kur kemi bisedu, kemi bisedu për zhbllokimin e situatës, dhe ajo ndodhi... Merita aty kanë shumë njerëz, meritën unë mund ta marrë që kam fillu ndërmjetësimin. Rolin kryesor e ka vetë mandatari, i cili ashtu sic është i palodhshëm, ka vrapu që ta sigurojë dhe unë kam qëlluar shpesh aty”, ka thënë Gashi në Rubikon të KTV-së.

“E shoh veten më së shumti si ndërmjetësues, thashë nuk është hera e parë, atëherë nuk kam qenë sekser, tash qenkam”, ka thënë ai.

“Cka ka të pamoralshme? Unë e kam udhëheq një ministri para këtij mandati, e cila ka dal që ka punu më shumë se shumë ministri tjera, ka qenë e pavarur, në një mandat të shkurtuar janë miratuar diku afro 34 ligje, e që atëherë kanë qenë rekord”.

    Data: 13 Shtator 2017 20:36
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera