Kthehu lart

Cili është shteti i vetëm arab që toleron vlerat moderne? (Video)

Cili është shteti i vetëm arab që toleron vlerat moderne? (Video) GazetaExpress

Në emisionin Komiteti, që transmetohet në RTV Dukagjini, filozofi Blerim Latifi, ka folur për funksionimin e demokracisë në vendet që religjioni është parësor.

Ai ka treguar nëse, sipas tij, në vendet islame mund të ketë ngjizje të demokracisë me religjionin, në mënyrë të plotë dhe të funksionojnë mirë këto shtete.

Latifi ka përmendur shtetin arab, që sipas tij, ka arritur që të tolerojë vlerat moderne, duke zbehur ndikimin e madh të Sheriatit në rregullimin e jetës, sipas ligjeve të Sheriatit.

Për më shumë detaje ndiqeni videon e mëposhtme: 


"Komiteti Qendror" - Mysafir, Blerim Latifi

Uploaded by Gazeta Express on 2017-04-20.
  Data: 20 Prill 2017 20:54
  Autori: GazetaExpress
  • Merkel IV: Kancelarja e përjetshme

   Merkel IV: Kancelarja e përjetshme 0

  Të tjera