Kthehu lart

A është Evropa e krishterë, sipas filozofit Blerim Latifi? (Video)

A është Evropa e krishterë, sipas filozofit Blerim Latifi? (Video) GazetaExpress

Profesori i Filozofisë, Blerim Latifi, në emisionin Komiteti, që transmetohet në RTV Dukagjini, ka folur për ndikimin e religjionit në shtete dhe lidhshmërinë e politikës me fenë.

Ai ka folur për tendencat e organizatave terroriste si ISIS, që e quajnë Evropën si të krishterë, e të cilën pretendojnë të vënë flamujt e tyre të zi në të.

Latifi ka treguar nëse besimi, edhe më tej, është i rëndësishëm për kontinentin evropian, dhe nëse Evropa identifikohet më fenë krishtere.

Ndiqeni deklaratën e filozofit:


"Komiteti Qendror" - Mysafir, Blerim Latifi

Uploaded by Gazeta Express on 2017-04-20.
  Data: 20 Prill 2017 20:25
  Autori: GazetaExpress
  • Merkel IV: Kancelarja e përjetshme

   Merkel IV: Kancelarja e përjetshme 0

  Të tjera