Kthehu lart

A e din atë ndjenjën e kënaqësisë natyrale për diçka? Përgatit supën. Krijo ndjenjën

A e din atë ndjenjën e kënaqësisë natyrale për diçka? Përgatit supën. Krijo ndjenjën GazetaExpress

Nëse ka ndonjë gjellë që vjen çdo herë së bashku me ngrohtësinë, gjellë e cila të këndellë më shumë se gjellërat tjera dhe që lidhet me ndjesitë, ajo sigurisht që është supa. Supa frymëzon çaste të bukura, të pasionuara dhe të ngrohta jetësore, shija e saj lidhet me emocionet që mbesin gjatë në kujtesë.

Supat e shijshme nga Podravka janë mënyra më e mirë për të sjellë ngrohtësi në shtëpinë tuaj dhe për të mbledhë rreth tryezës më të dashurit tuaj. Të mbushësh zemrat me kujdes  dhe lumturi do të thotë t’i mbushësh pjatat me gogëlushe të mëdha dhe shije të ngrohtë të supave Podravka. Prandaj u kushtojmë vëmendje të veçantë supave tona Podravka. Duke përcjellë trendet  ushqyese, i kemi avancuar supat tona të cilat tash e tutje mund t'i shijoni pa përforcues shtesë të shijes.

Në paketim kërkoni shenjën “pa përforcues të shijes” dhe kënaquni në mënyrë natyrale me shijen e pa kompromis të supës tonë të Alpeve, Vijeneze dhe Zvicrane.

Përgatitni supën tuaj të preferuar Podravka, krijoni ndjenjën dhe zbuloni se si disa lugë supë vërtetë i ngrohin zemrat në çdo ditë të javës  :).           

    Data: 13 Tetor 2017 16:17
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera