Kthehu lart

Sa të pasur janë Sekretarët e Ministrive, deklaratat me 12 emrat

Sa të pasur janë Sekretarët e Ministrive, deklaratat me 12 emrat GazetaExpress

Sa te pasur jane sekretaret e pergjithshem te ministrave?

 AIS, organizatë jo qeveritare, në kuadër të Projektit Money, Government and Politics (Para, Qeverisje dhe Politikë) në Portalin Spending Data Albania (shpenzime transparente për Shqipërinë) ka shtuar një kategori të re informacioni. Kategoria përmban të dhëna për deklarime të pasurisë dhe interesave ekonomike, për Sekretar të Përgjithshëm të Ministrive.

Deklarimet e pasurisë hedhin dritë mbi interesa ekonomike dhe pronësore të individëve, dhe anëtarëve të familjes. Në deklarata ka informacion për të ardhura nga puna, bizneset, pjesëmarrje në borde dhe këshilla publik, të ardhura të titujve financiarë, të ardhura nga qiradhënie apo detyrime të ndryshme kontraktore.

Deklarimet janë fillestare sipas datës së marrjes së detyrës si Sekretar apo pozicione të mëparshme për të cilat subjektet kanë pasur detyrim të bëjnë deklarime fillestare. Disa nga subjektet kanë më shumë se një deklarim fillestar.

Gjithashtu për secilin subjekt janë publikuar të dhëna për deklarime vjetore ku shfaqen vlera për të ardhura dhe ndryshimet pasurore të vitit.


Sekretaret e Përgjithshëm. Per pasurine mund te klikoni te mbiemri i secilit
1. Anila TRIMI
2. Arian KRAJA
3. Aurora ALIMADHI
4. Elira KOKONA
5. Engjëll AGACI
6. Gazmend BARBULLUSHI
7. Gelardina PRODANI
8. Gentian KËRI
9. Koli BELE
10. Oltjon MUZAKA
11. Plarent NDRECA
12. Igli HASANAJ

 

    Data: 13 Janar 2018 10:44
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera