Kthehu lart

Pritet të nisë vepra madhore në Tiranë, zgjidhje e problemit për shumë udhëtarë

Pritet të nisë vepra madhore në Tiranë, zgjidhje e problemit për shumë udhëtarë GazetaExpress

Kryeministri Edi Rama njoftoi se është gati projekti dhe nisja e punimeve.

Bëhet fjalë për ndërtimin e Terminalit Lindor të Tiranës në Farkë, një stacion modern i autobuzave ndërurbanë dhe ndërkombëtarë në kryeqytet.

Sipas Ramës ky projekt madhor që do të zgjidhë një problem të madh për qytetarët do të përfundojë brenda vitit 2019.

Gazeta Express

    Data: 24 Janar 2018 08:57
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera