Kthehu lart

"Zelena Llupa" me 25 ankesa në gjykatë

"Zelena Llupa" me 25 ankesa në gjykatë GazetaExpress

Shoqata joqeveritare “Zelena Llupa”, vetëm gjatë muajit shtator ka dorëzuar mbi 25 parashtresa në gjykatë, transmeton Express.

Këto parashtresa kanë qënë mbi vërtetimin e përgjegjësisë së gjykatësve dhe kryetarëve të gjykatësve, në mesin e të cilëve dhe për kreun e Gjykatës Supreme, Jovo Vangellovski.

Sidoqoftë, nga ky Këshill njoftojnë se pjesa dërmuese e ankesave të pranuara në vitin 2017 janë zgjidhur, dhe vetëm një pjesë e tyre ka ngelur për t’u proceduar tutje./Express/

    Temat:
    Data: 13 Tetor 2017 12:02
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera