Kthehu lart

Shkup, promovohet libri për Marrëveshjen e Ohrit

Shkup, promovohet libri për Marrëveshjen e Ohrit GazetaExpress

Sot në Shkup do të mbahet manifestim për 16-vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit. Ngjarja zhvillohet nën patronazhin e Sekretariatit për implementimin e MO-së me në krye zëvendëskryeministrin Hazbi Lika dhe të kryetarit të Kuvendit Talat Xhaferi.

Në kuadër të këtij organizimi do të promovohet edhe libri i profesorit të Fakultetit Juridik të UT-së Milaim Fetai me titull "Marrëveshja e Ohrit – Baza e demokratizimit dhe integrimit euroatlantik të Maqedonisë”.

Ngjarja do të fillojë në orën 19.00 në Aleksandar Pallas në Shkup.

  Data: 13 Gusht 2017 11:25
  Autori: GazetaExpress
  • Gjendja e rrugëve në Maqedoni

   Gjendja e rrugëve në Maqedoni 0

  Të tjera