Kthehu lart

LSDM po gënjen si shqiptarët edhe maqedonasit për ligjin e gjuhëve

LSDM po gënjen si shqiptarët edhe maqedonasit për ligjin e gjuhëve GazetaExpress

LSDM dhe Zoran Zaev po përpiqen që me çdo kusht ta kalojnë ligjin për përdorimin e gjuhëve vetëm e vetëm për të shpëtuar koalicionin qeverisës.

Ai do që ta mbajë Zjadin Selën në koalicion, por edhe ta shpëtojë atë nga ndezja e ndonjë kaqënaqësie tëk shqiptarët, pasi Zaev do dhe do të bëjë të pamunurën në të fitojë besimin e shqiptarëve edhe në këto zgjedhje dhe do ta kalojë ligjin për gjuhët në Kuvend.

Por një pjesë e mirë e njohësve të çështjeve juridike mendojnë se ky ligj nëse del në gjykatën kushtetues e do të bie dhe si i tillë nuk do të gëzojë fatin e imlementimit, kurse për këtë ne dijeni me siguri është edhe Zoran Zaev, kjo gjë Zaevin nuk e frikëson, ajo që është më me rëmdësi për të dhe partinë që udhëheq ai është të mos bie koalicioni para zgjedhjeve lokale që kështu ai të fitojë sa më shumë vota nga shqiptarët.

Zaev në mënyrë të vetëdijëshme po i manipulon si shqiptarët edhe maqedonasit, por më tepër ai po i manipulon ndjenjat e shaiptarëve vetem e vetëm që të qëndrojnë në pushtet.

    Data: 13 Shtator 2017 19:02
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera