Kthehu lart

Kuvend, tentimi i radhës për ligjin e gjuhëve

Kuvend, tentimi i radhës për ligjin e gjuhëve GazetaExpress

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë për sot ka caktuar vazhdimin e seancës së 32-të, në të cilën në rend dite janë amendamentet e Ligjit për përdorimin e gjuhëve.

Gjithashtu janë caktuar edhe vazhdimet e seancave 11 dhe 35 të Kuvendit.

    Data: 14 Mars 2018 08:37
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera