Kthehu lart

Komuna e Tetovës arrin të ndriçojë disa rrugë të qytetit

Komuna e Tetovës arrin të ndriçojë disa rrugë të qytetit GazetaExpress

Më në fund komuna ka arritur të ndriçojë disa rrugë të Tetovës, transmeton Express

“Ky lloj i ndriçimit përdor algoritme për sa i përket rregullimit të intensitetit të ndriçimit, duke u përshtatur në frekuencën e qarkullimit të komunikacionit si dhe mundëson detektimin dhe alarmimin e dëmtimeve eventuale”, thonë nga Komuna e Tetovës./Express/

    Data: 13 Tetor 2017 10:48
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera