Kthehu lart

Ky është propozimi më i veçantë për martesë!

Ky është propozimi më i veçantë për martesë! GazetaExpress

Një djalë nga Minnesota e SHBA-ve, ka gjetur një metodë unike për t’i propozuar martesë partneres së tij.

Ai i ka shkruar në dëborë "Martohu me mua", dhe më pas i ka kërkuar asaj që ta bëjnë një udhëtim të shkurtër me aeroplan, me qëllim që ajo ta shoh mbishkrimin brenda zemrës.

Atij iu deshën plot katër orë që në një hapësirë prej mbi 50 metra, të shkruajnë me këmbë shkronjat dhe zemrën. 

    Data: 13 Janar 2018 04:09
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera