Kthehu lart

Xhiroja evropiane e 50 makinave Lamborghini

Xhiroja evropiane e 50 makinave Lamborghini GazetaExpress

Harry Matcalfe nga Britania e Madhe, ka qenë në mesin e 50 pronarëve të makinave Lamborghini, që kanë marrë pjesë në një shëtitje nëpër Evropë.

Ai ka vozitur një Countach, teksa të tjerët kanë pasur modele të ndryshme, disa të prodhuara shumë më parë, si dhe të tjera që janë lansuar së fundmi.

Më poshtë mund të shihni xhiron e tyre, si dhe disa veçori të veturave që janë të punuara vetëm për to.

Lamborghini Countach Euro-trip part 1, inc tips on driving Route Napoleon N85

Join us on a driving trip in a Lamborghini Countach across France, where I offer some top tips on how to best enjoy the amazing Route Napoleon road in the Provence region of Southern France.

    Data: 10 Tetor 2017 05:59
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera