Kthehu lart

Problemet e pabesueshme mekanike në vetura [VIDEO]

Problemet e pabesueshme mekanike në vetura [VIDEO] GazetaExpress

Të gjitha veturat pas një periudhe në përdorim fillojnë të kenë probleme mekanike të cilat kryesisht janë probleme të ngjashme në të gjitha veturat.

CarThrottle ka bërë një përmbledhje të disa problemeve të pazakonta mekanike në vetura, transmeton Express. Këto probleme vijnë si pasojë e mënyrës së ngasjes së veturës si dhe mirëmbajtjes së rregullt të saj.

    Data: 13 Nentor 2017 11:35
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera