Kthehu lart

Përdoruesit e Galaxy S8, probleme me SMS

Përdoruesit e Galaxy S8, probleme me SMS GazetaExpress

Përdoruesit e Samsung Galaxy S8 dhe S8 Plus kanë raportuar se po u humbin mesazhet në telefonat e tyre.

Gjatë muajit shtator, tekstet nuk janë dërguar te personat e caktuar edhe pse përdoruesit i kanë dërguar ato, por nuk kanë mundur të pranojnë mesazhe. Kjo ka ndodhur vetëm te disa mesazhe të caktuara.

Përdoruesit janë ankuar se mesazhet e munguara kishin lidhje me punën dhe familjen e tyre.

Problemi me SMS fillimisht është raportuar në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Australi, Francë dhe Britani të Madhe.

Mediat raportojnë se ky mund të jetë problem me protokollin e SMS-ve.

  Data: 11 Tetor 2017 20:48
  Autori: GazetaExpress
  • Ky është Ferrari që u shit javën e kaluar për 18,000,000 dollarë [FOTO]

   Ky është Ferrari që u shit javën e kaluar për 18,000,000 dollarë [FOTO] 0

  Të tjera