Kthehu lart

Pas suksesit të madh me veturat elektrike, Tesla zgjeron fushëveprimin

Pas suksesit të madh me veturat elektrike, Tesla zgjeron fushëveprimin GazetaExpress

Tesla është një biznes i suksesshëm falë vizionit dhe guximit të Elon Musk për të eksploruar territore të reja të biznesit.

Tesla pritet të filloj me projektimin dhe ndërtimin e kamionëve elektrik, transmeton Express. Këta kamionë përveç elektrik, do të jenë autonome dhe do të lëvizin të pavarura në rrugë.

Reuters ka parë disa email të shkëmbyer ku Tesla negocion me Departamentin e Automjeteve Motorike të shtetit të Nevada për të përdorur rrugë të caktuara për testimin e këtyre mjeteve. Po ashtu, ky lajm është konfirmuar edhe nga Departamenti i Automjeteve Motorike të shtetit të Kalifornisë.

    Data: 11 Gusht 2017 15:27
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera