Kthehu lart

MINI Deep Orange 7 koncept i dizajnuar për 2025-ën

MINI Deep Orange 7 koncept i dizajnuar për 2025-ën GazetaExpress

Studentët e universitetit Clemson nga Karolina e jugut kanë dizajnuar një koncept të MINI-t, të quajtur Deep Orange 7, por dizajni i tij është për vitet mbi 2025.

Ekipi nga 18 studentë të masterit në këtë universitet kanë punuar në këtë koncept që nga viti 2014 e të cilin tani e kanë përfunduar, transmeton koha.net.

Vetura ka hapësirë për bagazhe nga para edhe nga pas, është veturë elektrike dhe ka hapësirë të mjaftueshme edhe në pjesën e motorit.

  Data: 21 Tetor 2017 01:49
  Autori: GazetaExpress
  • Kosovari i "Apple" ligjëron në ICK

   Kosovari i "Apple" ligjëron në ICK 0

  Të tjera