Kthehu lart

Këtë bukuri të Mercedes e vozitë Batman

Këtë bukuri të Mercedes e vozitë Batman GazetaExpress

Prodhuesi gjerman Mercedes, është sponsori zyrtar i filmit të ri të personazhit të famshëm Batman.

Modeli AMG Vision Gran Turismo, do të jetë makina me të cilën ndihmohet super-heroi që të ndjekë kriminelët dhe të kthejë paqen, transmeton Telegrafi.

Më poshtë mund të shihni vetëm një pjesë të trailerit të filmit, që do të nisë të shfaqet më 17 nëntor.

Bëhet e ditur, se pasi të fillojë filmi do të tregohen edhe detaje të këtij modeli të mahnitshëm, që ka sistem të veçantë për hapjen e dyerve.

Justice League x Mercedes-Benz: Hard to Resist

The Superpowers of the Justice League are fascinating. Wonder Woman can fly like a bird. The Flash can run at the speed of light and Aquaman is able to command the currents. These Super Heroes don't need any vehicle to get around.

    Data: 10 Tetor 2017 01:19
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera