Kthehu lart

Del në treg celulari i parë me dy ekrane me palosje

Del në treg celulari i parë me dy ekrane me palosje GazetaExpress

Teknologjia më e fundit e prodhuar nga ZTE është një celular me dy ekrane të plota.

Ekrani i parë i Axon M është 5.2 inç me rezolucion 1080p, 4GB RAM dhe një kamera 20 MP, transmeton KJ. Edhe ekrani i dytë është me të njëjtat përmasa dhe cilësi.

Dy ekranet mund të mbahen të palosura ose të hapen për të pasur një zonë më të madhe pune ose të përdorni dy aplikacione të ndryshme në njëjtën kohë, një në çdo ekran.

Por Axon M mund të ‘tendoset’ dhe të pasqyrohen në të dyja ekranet që dy njerëz të shohin të njëjtën përmbajtje në të njëjtën kohë.

Madje është e mundur që të hapësh video njëkohësisht në të dy ekranet.


ZTE Axon M dual-screen phone first look

ZTE's new Axon M smartphone looks fairly standard at first glance, but look closer and you see it has not one, but two full displays. Both the front and the back of the phone have 5.2-inch, 1080p screens, and there's a hinge connecting them that allows the back screen to be flipped out and put next to the front screen, creating a larger, tablet-like device.

    Data: 21 Tetor 2017 05:19
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera